Welkom bij masterpiecelampsandshades.com. Wij zijn een toonaangevend online magazine dat je laat binnenkijken bij de meest unieke en prachtige huizen in Nederland en daarbuiten. Het online magazine van masterpiecelampsandshades.com wordt uitgegeven door Jojanneke ten Have en bewerkt door Bettie Sprangers. Het brengt je de nieuwste trends op het gebied van verlichtingsproducten en winkels met verlichting accessoires om je te inspireren en decoratieadvies om je te helpen het huis te creëren waar je altijd van hebt gedroomd.

masterpiecelampsandshades.com is onze website waar jij ons team van getalenteerde ontwerpers en stylisten kunt leren kennen. Ontdek dramatische make-overs en leer over de nieuwste verlichting, meubels, stoffen en accessoires. Bekijk blogs van masterpiecelampsandshades.com en krijg deskundige tips over ontwerp-, renovatie- en doe-het-zelf-projecten, plus recepten en ideeën voor entertainment met stijl.

Om je abonnement op het magazine te beheren, een cadeau te geven of je te abonneren op de digitale editie, ga je naar onze abonnementenpagina.

Als je elke dag nieuwe online content in jouw RSS-lezer wilt zien, kun je je abonneren op onze RSS-pagina.

Om ons te volgen op Twitter, klik je op “Volgen” op onze Twitter-pagina.

Om een fan op Facebook te worden, bezoek je onze Facebook-pagina.

Om contact op te nemen met masterpiecelampsandshades.com, bezoek je onze Contact-pagina.

Ga naar ons blog over Design nieuws voor meer informatie over aankomende masterpiecelampsandshades.com-evenementen.

Om te adverteren, bezoek je onze advertentiepagina.

Klik op onze Privacy-pagina om ons Privacybeleid te bekijken.